Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2024

Антон Ковальський проінспектував Сокирянську виправну колонію та прийняв звернення засуджених

Керівник Чернівецької обласної прокуратури Антон Ковальський проінспектував як у ДУ «Сокирянська виправна колонія №67» забезпечують дотримання конституційних прав засуджених.


На час візиту у закладі відбували покарання 660 осіб.


Антон Ковальський оглянув комунально-побутові приміщення установи, відділення соціально-виховної та психологічної служби, їдальню, а також поспілкувався із засудженими та прийняв їх звернення.


Позбавлені волі громадяни цікавились процедурою умовно-дострокового звільнення, мобілізацією, а також оформленням документів, що підтверджують інвалідність.

 

Після обходу та прийому громадян керівник обласної прокуратури обговорив з начальником ДУ «Сокирянська виправна колонія (№67)» Геннадієм Мартинюком проблемні питання функціонування виправної установи в умовах воєнного стану.


За результатами візиту адміністрації установи окреслено невідкладні заходи для забезпечення належних умов утримання в’язнів.


Органи обласної прокуратури в умовах особливого періоду тримають на контролі стан додержання прав громадян, які перебувають у місцях несвободи.

 

кількість переглядів: 160