Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2024

2,8 млн грн на ремонті доріг у Дністровському районі Чернівецької області - підрядника підозрюють у привласненні бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури директору будівельної фірми повідомлено про підозру у привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).


За даними слідства, 56-річний керівник столичної будівельної компанії заволодів бюджетними коштами під час виконання аварійно-відновлювальних робіт доріг місцевого значення у Дністровському районі Чернівецької області після наслідків стихії 2020 року.


Встановлено, що підрядник завищив обсяг фактично виконаних робіт, використаних матеріалів і конструкцій на понад 2,8 млн грн, якими незаконно заволодів.


Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБУ та Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 139