Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2024

7500 доларів США за незаконне переправлення за кордон – на Буковині судитимуть жителя сусідньої області

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного жителя Івано-Франківської області за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).


За даними слідства, чоловік за 7500 доларів США пообіцяв 22-річному буковинцю організувати незаконний виїзд за кордон з території Закарпатської області. Обумовлену суму організатор переправи брав частинами: аванс 1000 доларів США та 6500 доларів США у день трансферу до лінії розмежування держкордону.


Його разом з пасажиром викрили правоохоронці, 17 грудня минулого року, неподалік одного з блокпостів на виїзді з території Чернівецької області.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу УСР в  Чернівецькій області ДСР НП України та Управління СБ України у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 126