Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2024

Хабарі за оформлення групи інвалідності – викрито завідувачку відділення медичного закладу на Буковині, яка входить до складу ЛКК

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру завідувачці відділення – члену лікарської консультативної комісії одного з медичних закладів у Чернівецькій області, яка за винагороду допомагала громадянам оформлювати групу інвалідності (ч. 3 ст. 368 КК України).


За даними слідства, медикиня обіцяла громадянину за винагороду оформити виписку про стан здоров’я і подальшу подачу та узгодження в МСЕК інвалідності другої групи.


Правоохоронці затримали лікарку у службовому кабінеті після передачі їй  від громадянина неправомірних коштів у сумі 2000 гривень, 600 євро та 3500 доларів США.


Наразі встановлюються інші причетні до злочину особи.


Досудове розслідування здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу УСР в Чернівецькій області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

      

кількість переглядів: 183