Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2024

ДТП зі смертельними наслідками у селі Буденець Чернівецького району – судитимуть водія ВАЗу

Прокурори Чернівецької окружної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного жителя Чернівецького району за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).


За даними слідства, 25 грудня минулого року у селі Буденець Чернівецького району, водій ВАЗу, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху та допустив перекидання автомобіля у кювет. Внаслідок ДТП від отриманих травм загинув 26-річний пасажир вказаного транспортного засобу.


Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі районного управління поліції та ГУНП в Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

      

кількість переглядів: 80