Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2024

Підозрюваного в умисному вбивстві 49-річного жителя Дністровського району взято під варту

За процесуального керівництва прокурорів Дністровської окружної прокуратури жителю села Несвоя повідомлено про підозру в умисному вбивстві односельця (ч. 1 ст. 115 КК України).


Громадянину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.


За даними слідства, 7 березня цього року, під час спільного розпивання алкогольних напоїв за місцем свого проживання 68-річний підозрюваний наніс смертельне  ножове поранення своєму 49-річному односельцю. Щоб приховати сліди злочину він заховав тіло знайомого у підсобному приміщенні свого будинку, а мотоцикл, на якому потерпілий приїхав до нього на гостину, перегнав від своїх воріт за межі населеного пункту.


За заявою родичів потерпілого, які не могли зв’язатись з сином, правоохоронці розпочали розшукові заходи та знайшли його тіло 12 березня у підсобному приміщенні житлового домоволодіння підозрюваного.


Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 108