Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2024

8 500 доларів США за незаконне переправлення за кордон – судитимуть жителя Буковини

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного жителя Дністровського району за фактом організації незаконного переправлення осіб через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).


За даними слідства, у листопаді минулого року обвинувачений, діючи у змові з іншими особами, намагався за 8500 доларів США незаконно переправити двох чоловіків призовного віку за кордон.


Він особисто зустрічав та перевозив військовозобов’язаних до заздалегідь визначеного місця, надалі «клієнти» пересідали в інший транспортний засіб, який доставляв їх до лінії розмежування державного кордону України.


При спробі покинути країну чоловіків викрили правоохоронці у селі Щербинці Чернівецького району Чернівецької області.


Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Чернівецького  управління ДВБ НП України та Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 112