Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2024

На Київщині виявлено чергову фуру з контрабандними сигаретами на 6,7 млн грн та поліграфічне обладнання для друку пачок під сигарети

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури, у межах розслідування схеми контрабанди сигарет через КПП “Красноїльськ”, викрито ще одну фуру з контрабандними сигаретами та поліграфічне обладнання для друку пачок під них (ч. 1, 2 ст. 201-4, ч. 1 ст. 204 КК України).


Встановлено, що транспортний засіб з відвантаженим «товаром» перебував на території автозаправної станції у одному з населених пунктів Київської області. За результатами його обшуку виявлено та вилучено майже 84 тис. пачок сигарет марок «Marble», «Piramide» та «Sobranie», орієнтовною вартістю 6,7 млн грн.


Крім того, здійснено обшук в одному зі складських приміщень, де виявлено спеціальне поліграфічне обладнання для друку пачок під сигарети різних марок. Слідчі дії тривають.


Заходи з викриття здійснювали детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області за оперативного супроводу прикордонників.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 153