Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2024

Убивство через ревнощі – буковинця засуджено до 12 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури жителя Чернівців визнано винним в умисному вбивстві з особливою жорстокістю, вчиненому особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство (п. 4, 13 ч. 2 ст. 115 КК України).


Його засуджено до 12 років позбавлення волі.


Прокурори у суді довели, що підсудний, під час спільного розпивання алкогольних напоїв у одному з дачних будиночків у Чернівцях у березні 2017 року, з особливою жорстокістю вбив свого знайомого.


Під час судового розгляду встановлено, що між чоловіками виникла суперечка на підґрунті ревнощів до їх спільної знайомої. Словесний конфлікт переріс у бійку під час якої 54-річний чернівчанин душив свого знайомого та з особливою жорстокістю завдавав йому численні удари по різних частинах тіла, у тому числі із застосуванням сторонніх предметів.


Згідно з висновками судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала від масивної кровотечі.
Свою вину обвинувачений не визнав, однак прокурор надав достатньо доказів його причетності до скоєння вказаного злочину.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

кількість переглядів: 126