Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2024

Антон Ковальський: Бізнес має чесно сплачувати податки, а правоохоронці – гарантувати його захист

Керівник Чернівецької обласної прокуратури Антон Ковальський провів чергову зустріч з представниками бізнес-асоціацій регіону та держави.


Також у режимі відеоконференцзв'язку до наради долучились представники Ради бізнес-омбудсмена та Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.


Участь у діалозі взяли перший заступник керівника Чернівецької обласної прокуратури Вячеслав Чорней та начальники структурних підрозділів апарату обласної прокуратури.


Зокрема, говорили про захист інвестицій в умовах воєнного стану та недопущення тиску на бізнес з боку правоохоронних та контролюючих органів.


За результатами зустрічі сторони домовилися продовжувати регулярну комунікацію та напрацьовувати спільні рішення щодо покращення захисту прав підприємців.


«Бізнес має чесно сплачувати податки, а правоохоронці – гарантувати його захист та безпеку. Переконаний, що завдяки відкритому діалогу, спільним крокам і зусиллям з обох сторін, ми захистимо інвестиційний потенціал нашої держави», – резюмував Антон Ковальський.


Довідково: інформацію про тиск на бізнес  з боку правоохоронних органів можна надавати за телефоном «гарячої лінії»  Чернівецької обласної прокуратури (0372) 51-99-32 або надіславши звернення на електронну адресу z[email protected]   

 

                                            

кількість переглядів: 216