Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2024

До 2 з половиною років позбавлення волі засуджено буковинця, який долучився до схеми незаконного переправлення чоловіків за кордон


За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури суд визнав винним 25-річного жителя Чернівецького району у незаконному переправленні осіб через держкордон (ч. 2 ст. 332 КК України).  Чоловіку призначено покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі.


Прокурори довели, що обвинувачений долучився до протиправної схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон.


Добре орієнтуючись на прикордонній місцевості він забезпечував трансфер військовозобов’язаних до  лінії розмежування держкордону, надалі чоловіків до Румунії проводили у пішому порядку інші учасники схеми.


Під час чергового перевезення «клієнтів» чоловіка затримали прикордонники поблизу держкордону. У транспортному засобі перебувало двоє пасажирів, один з них громадянин України призовного віку, інший – громадянин рф, який незаконно перебував на території України.


Підсудний свою вину визнав повністю.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

кількість переглядів: 190