Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2024

Контрабанда психотропних речовин: житель Хмельниччини намагався перетнути кордон із забороненими речовинами – йому повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури жителю Кам'янця-Подільського повідомлено про підозру за фактом  закінченого замаху на контрабанду психотропних речовин (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 305 КК України).


За даними слідства, 33-річний чоловік, знаючи правила перетину митного кордону України, прямуючи за кермом транспортного засобу «Renault Мegane» через МАПП «Вадул-Сірет» міжнародного пункту пропуску «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці у напрямку «виїзд з України до Румунії» намагався перевезти з приховуванням від митного контролю особливо небезпечну психотропну речовину.


Під час поглибленого огляду транспортного засобу, багажу та ручної поклажі, прикордонники, залучивши службових собак, виявили амфетамін.


Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області, за оперативного супроводу співробітників Чернівецької митниці та 31 прикордонного загону.


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

 

 

кількість переглядів: 578