Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2024

Намагався перетнути кордон із забороненим наркотичним засобом – підозрюють жителя Житомирщини

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури жителю Житомира повідомлено про підозру за фактом  закінченого замаху на контрабанду наркотичних речовин (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 КК України).


За даними слідства, 47-річний далекобійник, будучи обізнаним з правилами перетину митного кордону України, прямуючи через пост «Вадул-Сірет» МАПП «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці у напрямку «виїзд з України до Румунії» намагався перевезти з приховуванням від митного контролю особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс.


Під час поглибленого огляду кабіни водія із залучення  службових собак прикордонної служби було виявлено сховок з канабісом.

                                  

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області, за оперативного супроводу співробітників Чернівецької митниці та 31 прикордонного загону.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 368