Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2024

Психологічне насильство над ексдружиною та нанесення тілесних ушкоджень колишньому тестю – жителя Буковини засуджено до 5 років тюрми

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури 40-річного жителя Чернівецького району визнано винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень, домашньому насильстві та невиконанні обмежувальних заходів (ч. 2 ст. 125, ст. 126-1, ст. 390-1 КК України).


Встановлено, що підсудний вчинив інкриміновані йому кримінальні правопорушення у період відбування умовного покарання. За сукупністю злочинів чоловіка засуджено до 5 років позбавлення волі.


Прокурори у суді довели, що будучи неодноразово притягнутим до адміністративної відповідальності за вчинення насильства у сім’ї, незважаючи на розірвання шлюбу з дружиною, припис суду про заборону наближатись та  спілкуватись з нею, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, продовжив чинити психологічний тиск та погрожувати жінці фізичною розправою.


Крім того, у серпні минулого року, на ґрунті неприязних відносин він наніс легкі тілесні ушкодження своєму колишньому тестю.


Обвинувачений свою вину визнав повністю.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції.

 

кількість переглядів: 555