Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2023

Облаштував мініфабрику з виробництва контрафактного «елітного» алкоголю – судитимуть жителя Буковини

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя Чернівецького району за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв (ч. 2 ст. 204 КК України).


За даними слідства, чоловік налагодив незаконну лінію з виробництва контрафактних алкогольних напоїв під виглядом відомих торгових марок.


Фальсифіковану алкогольну продукцію чоловік виготовляв та розфасовував у спеціально облаштованому цеху у Чернівцях.


За результатами проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили понад 1500 пляшок з готовими алкогольними напоями без марок акцизного податку України, майже 200 пластикових пляшок із рідиною схожою на коньяк, понад 1400 літрів спиртовмісної сировини, станки для пакування та ламінування товарів, етикетки, корки та спеціальне обладнання.

                             

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 605