Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2023

Намагався перетнути кордон із забороненими наркотичними речовинами –судитимуть жителя Буковини

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно жителя Чернівецького району за фактами  закінченого замаху на контрабанду наркотичних речовин та їх незаконного зберігання н (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305,  ч. 1 ст. 309 КК України).


За даними слідства, 35-річний далекобійник, будучи обізнаним з правилами перетину митного кордону України, прямуючи через пост «Вадул-Сірет» МАПП «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці у напрямку «виїзд з України до Румунії» намагався перевезти з приховуванням від митного контролю канабіс, який зберігав для власного вживання.


Під час поглибленого огляду кабіни водія із залучення службових собак прикордонної служби було виявлено сховок з канабісом.

                      

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 538