Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2023

АРМА передано майже 700 тис. грн арештованих у громадянки рф неправомірних коштів, які отримала за незаконне переправлення осіб через державний кордон України

За клопотанням прокурорів Чернівецької обласної прокуратури управлінню АРМА передано арештовані грошові кошти в іноземній валюті майже на 700 тис. грн. Ці кошти були вилучені у 49-річної громадянки рф, яка маючи посвідку на постійне проживання в Україні, організувала незаконне переправлення чоловіків через держкордон.


За даними слідства, за грошову винагороду у сумі 5000 євро та 13200 доларів США жінка «допомагала» 4 чоловікам (громадянам України призовного віку) незаконно потрапити до Румунії. Її разом з чотирма пасажирами, яких перевозила для подальшого незаконного переправлення викрили правоохоронці на території контрольованого прикордонного району Чернівецької області.


Слідство триває, встановлюються інші причетні до злочинної діяльності особи.


Заходи з викриття здійснювали прокурори, спільно з слідчими СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР НП України, Управління СБ України в Чернівецькій області та Чернівецького прикордонного загону.

 

кількість переглядів: 636