Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2023

Вербування неповнолітніх для сексуальної експлуатації – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури на торгівлі людьми та виготовленні порнографічної продукції викрито 24-річного жителя Чернівецького району.

Йому повідомлено про підозру за фактами вербування неповнолітньої з метою отримання згоди на її сексуальну експлуатацію та виготовлення, зберігання  і розповсюдження  відеопродукції порнографічного характеру за її участі (ч. 2 ст. 149, ч. ч. 2, 3 ст. 301 КК України).

 

За даними слідства, у 2020 році підозрюваний через соціальну мережу завербував 16-річну дівчину до надання сексуальних послуг чоловікам за гроші. Крім того, він знімав за участі потерпілої відеоконтент порнографічного характеру, який за гроші транслював у спеціально створеному Telegram-каналі.

Наразі особа перебуває під вартою.


Незаконний канал торгівлі людьми ліквідовано співробітниками обласного відділу міграційної поліції. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП у Чернівецькій області.


 Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 767