Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2023

Налагодив лінію виробництва фальсифікованого «елітного» алкоголю – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури жителю Чернівецького району повідомлено про підозру у незаконному виготовленні підакцизних товарів (ч. 2 ст. 204 КК України).


За даними слідства, чоловік налагодив незаконну лінію з виробництва фальсифікованих підакцизних товарів у Чернівцях.


Контрафактні алкогольні напої під виглядом відомих торгових марок чоловік виготовляв та розфасовував у спеціальному облаштованому цеху.


За результатами проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили понад 1500 пляшок з готовими алкогольними напоями без марок акцизного податку України, майже 200 пластикових пляшок із рідиною схожою на коньяк, понад 1400 літрів спиртовмісної сировини, станки для пакування та ламінування товарів, етикетки, корки та спеціальне обладнання.

                                             

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють  слідчі СУ ГУНП в Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1441