Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2023

Наркотрафік у великих масштабах – на Буковині знешкоджено діяльність міжрегіонального наркоугруповання

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито групу наркодилерів, які налагодили канал розповсюдження наркотиків та психотропних речовин на території Чернівецької області.

Їм повідомлено про підозру у незаконному зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).


За даними слідства, організував наркотрафік засуджений, який наразі перебуває в установі виконання покарань на Волині. До протиправної діяльності він залучив ряд спільників – жителів Івано-Франківської, Чернівецької та Херсонської областей.


Під час досудового розслідування правоохоронці задокументували 11 епізодів збуту підозрюваними наркотичних та психотропних речовин, в особливо великих розмірах.


За результатами обшуків проведених за місцями проживання та перебування підозрюваних, а також їх транспортних засобів було виявлено та вилучено понад 4 кг амфетаміну, 532 таблетки «Субітекс», електроні ваги, більше 10000 гривень, 35000 доларів США, 9400 євро, банківські карти та чорнові записи.

 

                   

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР НП України та Управління СБ України в Чернівецькій області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 2428