Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2023

Ошукав інвесторів на понад 173 000 000 грн – на Буковині повідомлено про підозру забудовнику

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру Львівському забудовнику за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненому в особливо великих розмірах (ч. ч. 3, 4 ст. 190 КК України).


За даними слідства, підозрюваний упродовж 2016–2020 років уклав з інвесторами попередні договори купівлі-продажу квартир у Чернівцях, за що його будівельна фірма отримала кошти, однак з 2018 року по даний час будівельні роботи на вказаному об’єкті не проводились.


Внаслідок цієї афери майже 200 громадян залишились без квартир, їм завдано шкоди на понад 173 000 000 гривень.


Щоб унеможливити вчинення будь-яких незаконних правочинів з нерухомим майном інвесторів на об’єкти будівництва накладено арешт.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу УСР у Чернівецькій області.  


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 2530