Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2023

Привласнення бюджетних коштів під час ремонту амбулаторії у Дністровському районі – судитимуть інженера технагляду

Прокурори Дністровської окружної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за фактами привласнення бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 3 ст. 191,          ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК України).


За даними слідства, обвинувачений, з метою привласнення бюджетних коштів, підробив акти приймання виконаних робіт з проведення капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини, до яких вніс завідомо неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт. Внаслідок таких дій комунальному закладу «Хотинський центр первинної медико-санітарної допомоги» спричинено понад 140 тис. грн матеріальної шкоди.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Дністровського районного відділу поліції.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 2734