Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2023

На Буковині викрито підпільну мережу гральних закладів з мільйонними прибутками

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито та припинено діяльність нелегальних закладів, в яких проводились азартні ігри (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, двоє жителів Буковини, більше ніж пів року «забезпечували» роботу 3 підпільних ігрових залів у Чернівцях та області з  шестизначними сумами доходу.

Свою діяльність організатори ретельно конспірували. Вони використовували орендовані приміщення, які облаштували спеціальною комп’ютерною технікою та необхідним програмним забезпеченням. Вхід до гральних закладів дозволяли лише перевіреним особам за списками чи рекомендаціями.

За результатами обшуків за місцем здійснення незаконної діяльності та за місцем проживання причетних до нелегального бізнесу осіб правоохоронці виявили та вилучили системні блоки, монітори, гральні автомати, ноутбуки, ТВ-приставки, USB-флешки, чекові апарати, понад 300 тис. грн та чорнові записи.

 

              

Вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру. Встановлюється причетність до злочину інших осіб.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 2815