Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2023

Зберігання порно контенту за участі дітей – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактом умисного одержання доступу до дитячої порнографії та її зберігання з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем (ч. 1 ст. 301-1  КК України).


За даними слідства, 43-річний житель Чернівців, використовуючи власний персональний комп’ютер, завантажив з всесвітньої мережі Інтернет та зберігав відеопродукцію з дитячою порнографією.


За результатами проведених обшуків за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку та накопичувачі пам’яті.  


Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи на вказаних носіях зберігались файли, що містять дитячу порнографію.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області ДКП НП України.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 7054