Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2023

На Буковині до 7 років за ґратами засуджено жителя Донеччини за незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури громадянина, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту наркотичні засоби та психотропні речовини (ч. 2 ст. 307 КК України), засуджено до 7 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що 22-річний житель Донецької області налагодив схему незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у Чернівцях. Його викрили правоохоронці у серпні минулого року. При собі громадянин зберігав канабіс.


За результатами санкціонованих обшуків за місцем його тимчасового проживання було виявлено та вилучено близько 34 зіп-пакетів з канабісом та 11 таблеток екстазі.


Свою вину підсудний не визнав, вказав, що заборонені наркотичні засоби та психотропні речовини йому надав знайомий у рахунок погашення боргу. Збутом він не займався, мав намір все спалити.


Прокурор надав суду достатньо доказів причетності обвинуваченого до інкримінованого йому правопорушення.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

кількість переглядів: 6770