Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2023

Закінчений замах на умисне вбивство 62-річної буковинки – підозрюваного взято під варту

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької окружної прокуратури обрано запобіжний захід громадянину, підозрюваному у закінченому замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).


Особу взято під варту без альтернативи внесення застави.


За даними слідства, чоловік намагався позбавити життя 62-річну жительку Чернівецького району, з якою спільно розпивали алкогольні напої у приватному домоволодінні 48-річного знайомого.  


Встановлено, що під час застілля між потерпілою та 30-річним чоловіком виникла суперечка. Підозрюваний почав душити жінку, а після того, як їй вдалось вирватись, наздогнав та наніс декілька ножових поранень. Вважаючи, що завданих ушкоджень достатньо для настання смерті, залишив потерпілу помирати на узбіччі дороги.


Жінку вчасно виявили мешканці села, які викликали швидку. ЇЇ вдалось врятувати.  


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції спільно з СУ ГУНП у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 745