Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2023

Розкладав «закладки» у Чернівцях – буковинця засуджено до 5 років за ґратами

Прокурори Чернівецької окружної прокуратури підтримали обвинувачення стосовно громадянина, який незаконно придбав, зберігав з метою збуту та збував наркотичні засоби та психотропні речовини (ч. 2 ч. 3 ст. 307 КК України). Його засуджено до 5 років позбавлення волі.


Під час судового розгляду доведено, що 31-річний житель Чернівців незаконно придбавав, зберігав та збував канабіс, амфетамін та cинтетичний психостимулятор PVP.


Його викрили правоохоронці у лютому цього року після одержання пакунка з незаконними речовинами поблизу одного з поштових відділень у Чернівцях. У посилці було близько пів кілограма канабісу.


Також за результатами обшуку за місцем проживання обвинуваченого було  виявлено та вилучено пакетики з амфетаміном, метамфетаміном, PVP, та МДМА.


Крім того, задокументовано факти реалізації ним наркотичних засобів та психотропних речовин на території м. Чернівці методом «закладок».


Чоловік свою вину визнав повністю.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

кількість переглядів: 634