Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.05.2023

Незаконно придбав та зберігав психотропи в особливо великих розмірах – судитимуть жителя Дністровського району

Прокурори Дністровської окружної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом незаконного придбання, перевезення та зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 309 КК України).


За даними слідства, у березні цього року 31-річний громадянин замовив через месенджер «Telegram» психотропну речовину – амфетамін. Оплату за товар він здійснював через криптовалютний електронний гаманець, а товар одержав на одне з відділень поштового зв’язку у Дністровському районі.


Його викрили правоохоронці під час спроби транспортувати психотропну речовину до місця свого проживання. За результатами санкціонованого обшуку було виявлено та вилученого 21 грам амфетаміну.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Дністровського  районного відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 847