Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2022

Смертельна ДТП з п’яним кермувальником – на Буковині судитимуть колишнього поліцейського

Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього дільничного офіцера, який керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, 13 травня цього року поблизу села Мамаївці Чернівецького району, співробітник одного з територіальних підрозділів Чернівецького обласного управління поліції керуючи власним автомобілем марки «Mercedes-Benz ML 270 CDI» у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення  із автомобілем ««Volkswagen Golf», водій якого загинув на місціподії. Травми середнього ступеня тяжкості одержала пасажирка «Mercedes-Benz ML 270 CDI».

 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі п’ятого слідчого відділу (з дислокацією в м. Чернівці) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 826