Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2022

Розкрадання дизпалива Укрзалізниці – на Буковині викрито працівників локомотивного депо

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито схему розкрадання дизельного палива Укрзалізниці, вчинене за участю співробітників «Локомотивного депо Чернівці» регіональної філії "Львівська залізниця" та місцевого жителя (ч .4  ст.191 КК України)

За даними слідства, старший машиніст та помічник машиніста тепловоза, заручившись підтримкою жителя Чернівецького району, перекачували пальне з локомотива до ємностей, які знаходились у спеціально облаштованому для подальшого транспортування палива автомобілі. Викрадену нафтопродукцію збували.

 

Під час здійснення протиправної діяльності, 5 липня цього року, їх затримали правоохоронці між станціями Новоселиця та Мамалига. Особи вже встигли викачати 1,5 тонни пального.

 

Також за результатами проведених санкціонованих обшуків виявлено понад 20 тонн дизпалива, чорнові записи та  грошові кошти.

                         

Наразі вирішується питання щодо повідомлення громадянам про підозру та обрання їм запобіжних заходів.


Встановлюються інші особи, які причетні до злочину.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

 

кількість переглядів: 1233