Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2021

Висловлюємо співчуття!

У його житті було все: і пекло війни, і горе втрати, і радість, і гордість, улюблена робота та єдина мета – боронити закон, захищати людей.

У 1941-му, 18-річним юнаком, Михайло Кузьмич пішов служити до Радянської армії. Брав участь у бойових діях спочатку на Північно-Західному фронті, а з 1943-го і до кінця війни – на Південному, а також 2-му, 3-му, 4-му Українських фронтах. За участь у Другій світовій війні нагороджений численними орденами та медалями. У 1962 році звільнений в запас у званні майора, цього ж року вступає на заочне відділення  юридичного факультету Львівського державного університету. Подальший трудовий шлях Михайла Кузьмича тісно пов’язаний із органами Чернівецької обласної прокуратури, де понад 20 років віддано і чесно служив Закону та громадянам. Працював помічником прокурора м. Чернівців, помічником прокурора Чернівецької області по загальному  нагляду, по систематизації законодавства і правовій пропаганді, по нагляду за виконанням законів про неповнолітніх, був також прокурором слідчого відділу прокуратури області. Неодноразово заохочувався за сумлінну і віддану працю як керівництвом прокуратури Чернівецької області, так і Генеральним прокурором України.


Пам''''ять про мудрого правника, доброзичливого наставника теперішнього покоління прокурорів назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати його, жити та працювати поруч.


Колектив Чернівецької обласної прокуратури висловлює щирі співчуття рідним та близьким Михайла Кузьмича. Світла  пам''''ять його душі.  І нехай земля йому буде пухом.

 

кількість переглядів: 1243