Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2021

Вячеслав Чорней здійснив виїзний прийом громадян, які відбувають покарання в Сокирянській виправній колонії №67

Станом на 19 травня в установі відбувають покарання 285 осіб. Наймолодшому засудженому – 20 років, найстаршому – 73 роки.


Перебуваючи на режимній території, Вячеслав Чорней оглянув умови утримання, матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення засуджених, а також організацію їх праці, дозвілля та харчування.

                 


Після обходу виконувач обов’язків керівника обласної прокуратури провів особистий прийом засуджених. Позбавлених волі громадян цікавили питання щодо соціальних гарантій осіб, які звільняються з місць позбавлення волі, а також щодо звільнення від покарання на підставі закону України про амністію.  



Після завершення обходу та особистого прийому Вячеслав Чорней поспілкувався з начальником ДУ «Сокирянська виправна колонія (№67)» Геннадієм Мартинюком  щодо наявних недоліків в організації роботи колонії, а також, щодо соціалізації в’язнів, термін ув’язнення яких завершується.


Зокрема, до кінця 2021 року у 48-ми осіб завершиться строк відбування покарання, їх буде звільнено.  
За результатами виїзду адміністрації установи окреслено невідкладні заходи для забезпечення належних умов додержання вимог кримінально-виконавчого законодавства щодо адаптації правового статусу засуджених до європейських стандартів.



 

 

 

кількість переглядів: 1359