Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2019

Адріан Дутковський: Будь-яка інформація про свавілля в районах так званих «місцевих князьків» буде розцінюватись як бездіяльність керівника місцевої прокуратури (ФОТО)

    

«У поточному році Президентом та Парламентом України розпочато масштабні перетворення в державі, які передбачають також системне реформування органів прокуратури. У зв’язку з цим, Генеральним прокурором перед нами поставлено основне завдання – відновлення довіри суспільства до органів прокуратури, формування оновленої, професійної та ефективної структури», – констатував Адріан Дутковський.

Разом з тим, він викоремив пріоритетні сфери, які потребують невідкладної реакції правоохоронних органів це – протидія організованій злочинності, контрабанді, рейдерству, корупції; повернення державі незаконно відчужених активів; посилення функції представництва інтересів держави в судах.

Під час наради окреслено основні проблемні питання та визначені завдання для їх вирішення.

Також, обласний прокурор зустрівся з журналістами.  Під час зустрічі поінформував про ключові аспекти проведеної роботи та ті цілі, які ставить перед колективом органів прокуратури Чернівецької області.

   

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

 

кількість переглядів: 2201