Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2024

5000 доларів США за незаконне переправлення до Румунії – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 35-річному жителю  Чернівецького району за фактом організації незаконного переправляння осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).


За даними слідства, маючи досвід роботи з військовозобов’язаними, колишній військовослужбовець налагодив схему незаконного збагачення від організації їх незаконно переправлення за кордон.


Встановлено, що за 5000 доларів США він організував для громадянина України призовного віку незаконне переправлення поза пунктами пропуску до Румунії.


Дорогою до заздалегідь визначеного місця перетину кордону їх викрили правоохоронці.


Наразі встановлюються всі обставини вчинення правопорушення та причетність до злочину інших осіб.


Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань та Управління СБ України у Чернівецькій області.     

               
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 110