Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2024

Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів і психотропних речовин у великих розмірах – судитимуть жителя Чернівців

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного жителя Чернівців за фактом  незаконного зберігання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).


За даними слідства, чоловік налагодив незаконну схему одержання прибутку від обігу наркотиків. Наркотичні засоби та психотропні речовини він зберігав за місцем проживання, а також в орендованих комерційних приміщення.


Під час обшуків в обвинуваченого виявлено та влучено майже 1 кілограм канабісу, понад 450 грамів амфетаміну та понад 180 пігулок екстазі.


Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу ДВБ Національної поліції України.     

           
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 220