Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2022

ДТП із загиблим співробітником патрульної поліції – на Буковині до 4 років 6 місяців тюрми засуджено громадянина іноземної держави

Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно  громадянина іноземної держави, який порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Чоловіка засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі,з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що 01 березня 2022 року на виїзді з села Недобоївці Дністровського району Чернівецької області 27-річний громадянин Туркменістану, керуючи автомобілем марки «Hundai-Sonata», порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення зі службовим автомобілем Управління патрульної поліції в Чернівецькій області. На момент ДТП у «Daewoо Lanos» перебувало троє співробітників патрульної поліції. Внаслідок автопригоди 24-річний правоохоронець загинув, двоє його колег отримали травми середнього ступеня тяжкості.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області.

 

 

кількість переглядів: 744