Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2021

Участь в терористичній організації – заступника командира частини «11 полку 1 АК ДНР» засуджено до 10 років позбавлення волі

Шевченківський районний суд м. Чернівці засудив вказаного громадянина до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За даними слідства, з 2014 року по теперішній час, 33-річний житель Донецької області сприяє діяльності терористичної організації «ДНР» та бере активну участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України та працівників правоохоронних органів.

Зокрема, перебуваючи на посаді заступника командира по озброєнню першого мотострілецького батальйону «11 полку 1 АК ДНР» здійснював командування та безпосередньо брав участь у боях за опорні позиції  «Алмаз-0», «Алмаз-1», «Алмаз-2» в околицях населеного пункту м. Авдіївка Донецької області.

З 2019 року обіймає посаду заступника командира частини «11 полку 1 АК ДНР» та продовжує брати  активну участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України.


Спеціальне досудове розслідування  у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області.


Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня затримання громадянина та приведення вироку до виконання.     

 

кількість переглядів: 1499