Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2021

Виготовлення та збут наркотиків – на Буковині судитимуть організовану злочинну групу

За даними слідства, 42-річний буковинець налагодив схему з незаконного виробництва та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. До злочинної діяльності залучив ще двох жителів області. Наркотичні засоби виготовлялись в приватних домогосподарствах на території Дністровського району.


Під час санкціонованих обшуків за місцем виготовлення наркотичних засобів (лабораторіях), місцях проживання фігурантів та в їх  транспортних засобах правоохоронці виявили та вилучили амфетамін, прекурсори, канабіс, зброю та боєприпаси, а також спеціальне обладнання для виготовлення наркотичних речовин.


Загалом, з травня 2020 року по  лютий 2021 року вказані особи незаконно придбали, виготовили та збули понад 100 грамів амфетаміну, та майже 80 грамів канабісу.

 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 1075