Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2014
Про розгляд запитів на інформацію упродовж 9 місяців 2014 року

Станом на 01.10.2014 до органів прокуратури області надійшло 65 запитів на інформацію.

Всього органами прокуратури області за 9 місяців поточного року  розглянуто 62 запити на інформацію (у тому числі апаратом – 33), 3 запити - направлено іншим розпорядникам.

На 38 запитів надано інформацію, на 24 – надано роз’яснення. Випадків відмови запитувачам у наданні інформації не було.

Запити на інформацію надходили з питань: досудового розслідування (20), підтримання державного обвинувачення в суді (1), питань представництва інтересів громадян та держави в суді (5), питань нагляду за додержанням і застосуванням законів (6), питань організаційно-розпорядчої діяльності (3), з інших питань (27).

Усі запити розглянуті у передбачений законодавством 5-денний строк.

Під час проведення перевірок додержання законодавства щодо прозорості та відкритості інформації органами державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та іншими розпорядниками інформації, органами прокуратури області прийнято про проведення перевірок 31 постанови, розглянуто із вжиттям заходів 27 подань. До відповідальності притягнуто 24 посадових особи, з них 3 – органів контролю.

Органами прокуратури області за вказаний період  складено 3 протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 212-3 КУпАП, за якими  2 посадових особи притягнуто до адміністративної відповідальності.


Старший прокурор прокуратури області
з питань забезпечення доступу
до публічної інформації

кількість переглядів: 1278