Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2023

Намагався перевезти за кордон понад 1000 пачок контрафактних цигарок – судитимуть жителя Буковини

Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина, який транспортував з метою подальшого збуту незаконно виготовлені підакцизні товари (ч. 1 ст. 204 КК України).


За даними слідства, у березні цього року 39-річний житель Чернівецького району прямуючи через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Порубне-Сірет» до Румунії, обравши смугу руху «зелений коридор» намагався таємно вивезти за кордон тютюнові вироби без марок акцизного податку України. Щоб приховати контрафактний «товар» чоловік облаштував у власному транспортному засобі сховок. Під час огляду автомобіля митники виявили та вилучили з паливного бака понад 1000 пачок контрафактної тютюнової продукції під виглядом відомого закордонного бренду.

 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали співробітники ТУ БЕБ у Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 902