Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2023

Нелегальний гральний бізнес на Буковині з доходами у сотні тисяч гривень на місяць – судитимуть учасників міжрегіонального злочинного угруповання

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої злочинної групи, яка займалася незаконною діяльністю з організації та проведення азартних ігор (ч. ч. 2, 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 2  ст. 203-2 КК України).


За даними слідства, налагодив незаконну діяльність з організації проведення азартних ігор на території Чернівецької області житель Київщини, який залучив до вказаного злочину представників бізнесу з Хмельниччини та Буковини.

Орендував необхідне приміщення на території Чернівецького району місцевий підприємець. Офіційно заклад числився як кафе-магазин, де  надавались послуги у сфері харчування та незаборонених електронних розваг, насправді ж організатори облаштували там нелегальний гральний бізнес, отримуючи при цьому доходи у сотні тисяч гривень на місяць та не сплачуючи податки.

Відповідне обладнання, меблі, технічне устаткування та азартні ігри без ліцензій забезпечували директор компанії, яка виготовляла електронні ігри-атракціони та приватний підприємець з Хмельниччини.


За результатами санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили  гральні апарати, системні блоки, ноутбуки, відеореєстратори та чорнові записи  нелегальної діяльності.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР НП України.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 631