Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2023

Переправляв військовозобов’язаних до Молдови – повідомлено про підозру жителю Київщини

За процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури повідомлено про підозру громадянину за фактом організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України ( ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, 31-річний житель Київщини організував незаконну переправу до Молдови для двох військовозобов’язаних жителів столиці та жителя Харківщини. Свої послуги він оцінив орієнтовно у  6000 доларів США.

Чоловіки прибули у Чернівці, де 14 квітня цього року зустрілись з організатором незаконного перетину. Він забезпечив їх трансфер до лінії розмежування держкордону, дорогою провів відповідний інструктаж.

Цього ж дня підозрюваного та трьох громадян, яких він нелегально доправляв до Молдови, викрили прикордонники під час їх руху у напрямку державного кордону, за адміністративними межами села Лівинці Дністровського району Чернівецької області.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Дністровського відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу головного оперативно-розшукового відділу 31 прикордонного загону.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1145