Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2023

ДТП з двома загиблими – на Буковині судитимуть водійку мікроавтобуса

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт  стосовно громадянки, яка керуючи транспортним засобом порушила правила безпеки дорожнього руху та вчинила смертельну автопригоду із двома загиблими (ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, наприкінці грудня минулого року 36-річна жителька Чернівецького району, керуючи транспортним засобом «Mercedes-Vito», порушила правила безпеки дорожнього руху у селі Стерче, виїхала  на смугу зустрічного руху  та допустила зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ-2107».

 

Внаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди 60-річний водій «Жигулів» та його 65-річна пасажирка отримали тяжкі тілесні ушкодження. Потерпілі загинули.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 846