Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2023

Антон Ковальський: Захищати країну і захищати інвестиції у неї – це нерозривно пов’язані процеси

Керівник Чернівецької обласної прокуратури Антон Ковальський провів зустріч з представниками бізнес-асоціацій на Буковині.

До зустрічі долучились перший заступник керівника Чернівецької обласної прокуратури Вячеслав Чорней, начальники відділів обласної прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням органів правопорядку. Також у режимі відеоконференцзв'язку з учасниками наради поспілкувався начальник Управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора Олександр Максименко та представники бізнес-асоціацій держави.

 

Говорили про належний захист суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності від кримінальних правопорушень, охорону їх прав у межах кримінального провадження та недопущення фактів тиску на бізнес з боку працівників правоохоронних органів.

 

«Захищати країну і захищати інвестиції у неї – це нерозривно пов’язані процеси. Органи прокуратури області готові надавати правову підтримку та гарантувати захист добросовісному бізнесу», – наголосив Антон Ковальський.

Представники бізнес-спільнот висловили своє бачення ефективної співпраці та координації.

За результатами зустрічі учасники домовилися продовжити комунікацію для напрацювання системних рішень щодо захисту підприємців.


 

Довідково: інформацію про факти порушень прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності або тиску на них з боку правоохоронних органів можна надавати до Чернівецької обласної прокуратури на телефон «гарячої лінії» (0372) 51-99-32 або надіславши звернення на електронну адресу [email protected]

 

кількість переглядів: 1048