Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2023

Незаконне переправлення військовозобов’язаних через держкордон – підозрюється мешканець Буковини

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю Чернівецького району, який організував незаконне переправлення чоловіків через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, громадянин, разом з іншими невстановленими слідством особами, налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних громадян України за кордон. За грошову винагороду у 7 100 доларів США, 24 січня цього року, організував незаконне переправлення 2 чоловіків призовного віку до Румунії. Підозрюваного викрили та затримали правоохоронці у селі Тарашани Чернівецького району разом з громадянами, яким забезпечував незаконне переправлення.


Наразі встановлюються інші, причетні до злочину особи.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу співробітників Чернівецького прикордонного загону.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

кількість переглядів: 876