Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2023

Продаж переданих для армії автомобілів – на Буковині судитимуть адвоката

Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно адвоката  за фактом незаконного використання гуманітарної допомоги з метою отримання прибутку (ч. 3 ст. 201-2 КК України).
За даними слідства, чоловік налагодив механізм збуту легкових автомобілів, ввезених на територію України як гумдопомогу. Під приводом організації передачі вказаних транспортних засобів армії, громадянин продавав їх через інтернет-ресурс «Auto.ria.com».

Чоловіка викрито на продажі 4 транспортних засобів, які призначались для ЗСУ, на загальну суму майже 14000 доларів США. Його затримано у Чернівцях під час одержання обумовлених коштів за останніх два автомобілі у сумі 7300 доларів США.


Вилучені транспортні засоби передано  ЗСУ.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБУ в Чернівецькій області та УСР в Чернівецькій області ДСР НП України.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.     

 

 

кількість переглядів: 646