Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2022

Незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин – буковинця засуджено до трьох з половиною років позбавлення волі

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури 22-річного жителя Чернівців визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів. Громадянина засуджено до  3 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, крім житла.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що чоловік налагодив схему незаконного збагачення від продажу наркотичних речовин.  Він придбав майже пів сотні пакетів з канабісом, які намагався реалізувати. Громадянина викрили та затримали правоохоронці під час здійснення «закладок» на території  м. Чернівці. У нього вилучили 16 згортків із канабісом. Крім того, правопорушник вказав на інші сховки, де вже заклав зіп-пакети з наркотичною речовиною.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ.

 

кількість переглядів: 232