Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2022

5,5 тис. дол США за перетин держкордону – на Буковині припинено діяльність міжрегіонального каналу переправлення чоловіків за кордон

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру жителю Тернопільщини за фактом незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, приватний підприємець з Тернопільщини вирішив одержати прибуток від надання військовозобов’язаним громадянам «міграційних послуг». Разом зі спільниками він допомагав чоловікам призовного віку перетинати держкордон. За свої послуги чоловік брав 5,5 тис. дол США з особи.

Правоохоронці затримали його у Чернівцях після одержання від потенційного клієнта обумовленої суми.
Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

 

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу оперативно-розшукового відділу Чернівецького прикордонного загону.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено  обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 728