Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2022

Зберігання з метою збуту наркотиків на понад 3 млн грн – судитимуть жителя Чернівців


Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно буковинця, який займався незаконним обігом наркотиків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).


За даними слідства, 44-річний житель Чернівців  незаконно придбавав та зберігав за місцем свого проживання велику кількість наркотичних засобів та психотропних речовин, з метою одержання прибутку від їх продажу.


Під час санкціонованого обшуку у квартирі чоловіка вилучено пів кілограма канабісу, понад 600 грамів синтетичного стимулятора PVP, 20 грамів екстазі, 26 – амфетаміну, галюциногенний наркотик ЛСД та інші наркотичні галюциногенні речовини.

   

Орієнтована вартість вилученого наркотовару на «чорному ринку» сягає понад 3 млн грн.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції, за оперативного супроводу співробітників  карного розшуку ГУНП Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 689