Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2022

На Буковині правоохоронці викрили наркозбувача та ліквідували канал зі збуту наркотиків

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру  громадянину, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропні речовини та наркотичні засоби  (ч. 2 ст. 307 КК України).


За даними слідства, раніше судимий 24-річний житель Чернівців налагодив схему одержання прибутку від збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Для незаконного обігу наркотиків чоловік використовував мережу інтернет.


Громадянина викрили та затримали правоохоронці у Чернівцях, 17 вересня цього року, після одержання посилки з партією забороненого товару: пакетики з білим порошком, схожим на амфетамін, пігулки та згорток із речовиною рослинного походження. Усі вилучені речовини відправлено на експертизу.  


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 802